avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu functie de baza
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu functie de baza

Am un salariat cu 2 ore, iar unul cu norma intreaga care este si pensionari la limita de varsta, Va rog sa imi spuneti daca consider ca e angajat in ca fiind in functia de baza sau nu. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 15:32, 5 August 2017
Daca acel CIM cu 2 ore este singurul CIM pe care il are respectivul salariat, atunci este la functia de baza. Daca salariatul are mai multe CIM cu timp partial, acesta va opta ca unul din ele sa fie la functia de baza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, in cazul unui salariat, care are doar un cim cu timp partial de 2 ore, si este si pensionar, limita de varsta, la calculul ... (vezi toată discuția)
Impozit salariu femeie serviciu asociatie proprietari la bloc mihaep mihaep Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce impozit trebuie sa platim pentru femeia de serviciu la o Asociatie de proprietari. Angajarea se face cu carte de munca ... (vezi toată discuția)
Cate contracte de munca pot incheia concomitent? anonim anonim Lucrez la una dintre firmele unuia dintre membrii familiei, in sensul ca ma ocup de afaceri, dar nu ma duc propiu-zis la birou, desi am incheiat contract ... (vezi toată discuția)