avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract de munca dupa revenire din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract de munca dupa revenire din CIC

Buna ziua,

Ma voi intoarce la serviciu cu 3 luni inainte de a face copilul 2 ani pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului. Angajatorul ma poate da afara? Daca da, cand? Dupa 6 luni de la intoarcerea la munca sau cat timp sunt in plata stimulant nu ma poate restructura?
Daca sotul nu intra in CIC, dar indeplineste conditiile de a beneficia de CIC pot sta eu inca o luna acasa? Beneficiez pentru acea luna de indemnizatie?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 26 Iulie 2017
Daca sunteti in plata stimulentului de insertie nu va poate concedia pe durata platii acestuia plus 6 luni dupa incetarea platii. (art.25 alin.2 lit.b coroborat cu art.25 alin.3 din OUG 111/2010).

Concedierea poate avea loc numai pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare sau a falimentului angajatorului, in conditiile legii.

In luna tatalui , dvs nu puteti beneficia de stimulent si nici de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea la serviciu dupa concediu crestere copil ElaBocai ElaBocai Buna ziua! Daca ma intorc la serviciu cu minim 60 de zile inainte de inplinirea a 2 ani a copilului, se va acorda stimulent de insertie pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Concedierea la intoarcerea din concediu crestere copil monica100 monica100 La revenirea la serviciu din concediul de crestere copil, inainte de implinirea varstei de 1 an a copilului, cat timp mai e obligat angajatorul, conform legii, ... (vezi toată discuția)
Pot intra in ccc daca beneficiez de stimulent insertie ? catalinion84 catalinion84 Buna ziua , Am un copil de 1 an si 5 luni. Sotia nu realizeaza venituri si nu a beneficiat de crestere copil. Cand copilul a facut 1 an, eu am depus cerere ... (vezi toată discuția)