avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua. M-ar interesa cat este pensia alimentara pt. 1 copil raportat la salariul minim pe economie si ce acte se depun in vederea recalcularii acesteia? Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:10, 26 Iulie 2017
Buna ziua,
1/4 din salariul minim NET pe economie.
Salariul minim net pe economie este acum de 1065 lei.
Pensia este deci de 266 lei.
Ca sa se solicite actualizarea se depune la judecatoria pe raza careia domiciliaza minorul o cerere de chemare in instanta a celui ce va plati insotita de copie de pe certificatul de nastere al minorului, C.I-ul celui ce o formuleaza si datele celui de la care se solicita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara mihaeladiananita@gmail.com mihaeladiananita@gmail.com Buna ziua. Primesc o pensie alimentara 200roni adica 25%din salar,avand in vedere ca salarul minim p economie s_a marit din ianuarie 2017 cat pot primi acum?? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara aleale.123c aleale.123c Buna ziua.Eu am varsta de 15 ani iar în urma cu 10 ani parintii mei s au despartit.Eu sunt încredintata tatalui iar mama trebuie sa plateasca pensie ... (vezi toată discuția)
Marire pensie alimentara Anca Ilinca Anca Ilinca Buna dimineata! Ma numesc Ilinca , am divortat acum 5 ani. Am in intretinere un minor(13 ani) si primesc o pensie alimentara lunara de 150, suma cu care m am ... (vezi toată discuția)