avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de mediu platita in 2008
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de mediu platita in 2008

In luna iunie 2016 am primit de la ANAF prima transa din taxa de mediu platita in anul 2008.In 2017 ar fi trebuit sa primesc a doua transa din totalul celor cinci, ceea ce nu s-a intamplat.La un post TV s-a spus ca pentru anul acesta in codul fiscal nu au mai fost prevazuti bani pentru restituirea celei de-a doua transe si prin urmare aceasta nu se va mai plati.Intrebare:este legal sa nu se mai plateasca transa stabilita prin OUG si daca NU, ce trebuie sa fac pentru a obliga ANAF sa-mi achite atat transa a doua cat si urmatoarele trei? Va rog sa-mi trimiteti raspunsul prin e-mail: ... Multumesc!

[Raspunsurile se dau public.]
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iulie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu Tony 71 Tony 71 Am depus dosarul de recuperare timbru de mediu în aprilie 2016, cu ordonanța care prevedea restituirea eșalonat în 5 ani. Am primit decizia în noiembrie ... (vezi toată discuția)
Restituire doar partiala a taxei de poluare la cerere dragos_1999 dragos_1999 Am facut dosarul cu actele necesare si l-am inaintat la ANAF cu nr. inregistrare 236705 din 04.05.2016. A fost \"aprobat\" pentru ca pe data de 02.09.2016 mi ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa prima inmatriculare floring2000 floring2000 Prin hotarare judecatoreasca definitiva s-a dispus sa mi se restituie taxa de prima inmatriculare pentru un autovehicul cumparat in anul 2008. Prima transa de ... (vezi toată discuția)