Am facut dosarul cu actele necesare si l-am inaintat la ANAF cu nr. inregistrare 236705 din 04.05.2016. A fost "aprobat" pentru ca pe data de 02.09.2016 mi s-a restituit in contul bancar indicat prima transa din taxa.
Ce se intampla cu restituirea intregii taxe de poluare platita daca aceasta s-a realizat pana in prezent doar partial? In 2017 si pana in prezent nu mi s-a mai restituit nimic. Ar trebui sa refac din nou dosarul si sa-l inaintez inca odata la ANAF ca sa le readuc aminte? Nu inteleg de ce daca am primit o prima transa in 2016, in anul urmator nu mi s-a mai dat nimic, cu toate ca ar fi trebuit sa se faca urmatoarele transe anuale de restituire ( in maxim 5 ani ). In curand vor scoate o noua forma de a plati taxa de poluare, suplimentara, in timp ce eu am platit in urma cu 10 ani taxa integral ( nu in 5 rate anuale ).
Va multumesc anticipat pentru orice informatie utila primita din partea dumneavoastra.
Sarut mana,
Nu, in niciun caz. Mi-am platit toate datoriile inca din primele 3 luni ale anului 2017. Daca as fi avut alte obligatii fiscale neachitate ( necunoscute - gen amenzi sau altceva ) probabil ca mi s-ar fi adus la cunostinta sa le platesc inaintea impozitului anual pe casa si masina, nu-a asa?
Ma intreb totusi daca cei de la ANAF nu cumva "au uitat" de acel dosar de restituire si daca n-ar fi cazul sa mai depun inca odata toate actele "sa le reamintesc" ca au ei obligatii fiscale neachitate fata de mine, un umil cotribuabil cinstit.
Va multumesc