avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... parinti ingrijorati
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

parinti ingrijorati

Buna ziua ,as dori sa va intreb ce trebuie sa faca parintii copiilor de la o gradinita de stat pentru a o determina pe directoarea gradinitei sa procure mancarea pentru copii, de la cantina primariei cu toate ca, aceasta invoca tot felul de motive sa nu aduca mancare de la acea cantina si sa procure in continuare mancarea de la o firma de catering,Mentionez ca zilnic la ora 16 copiilor le este foame,de aici rezulta ca mancarea care li se da nu este deajunsa,iar in decursul anului trecut s-au imbolnavit de enterocolita mai multi copii.ce este de facut in acest caz.Parintii s-au adresat conducerii cantinei primariei de unde li s-a aprobat cererea cu conditia ca cineva de la conducerea gradinitei sa se adreseze cantinei cu un meniu stabilit de nutritionistul si medicul din gradinita dar directoarea gradinitei a spus ca dansa nu are timp pt.asa ceva.Va rog daca se poate sa ne dati cateva indrumari.
Cel mai recent răspuns: typistul , utilizator 16:47, 30 Septembrie 2009
Acea gradinita se afla in subordinea unei directii ! De ce nu discutati aceste aspecte cu seii ierarhici ai acestei doamne director?
B-)
buna ziua,
in scoala la care invata copilul meu, pe timpul orelor de curs se incuie una din cele doua usi pe care aceasta le are. Va rog sa imi spuneti daca acest lucru este legal (chiar daca este prevazut in regulamentul de ordine interioara al scolii) din punct de vedere al protectiei impotriva situatiilor de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La început de drum... Alexa_Lina Alexa_Lina Buna seara, As dori sa stiu cat de grav este ca am plecat mai repede cu 10 minute de la grădinița. (Nu mai aveam copii). Mentionez ca sunt suplinitor la o ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara Anca_Topor Anca_Topor Buna ziua, As vrea sa demarez o afacere in domeniul gradiniteleor private. Suntem 10 asociati, avem teren si ne gandim sa construim o cladire care va fi ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau mects in judecata adryst28 adryst28 Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret promotia 2005.Ideea este ca eu am o diploma semnata si stampilata de MECTS iar ei acum vezi doamne nu o mai ... (vezi toată discuția)