avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare

Buna ziua, sunt inspector de specialitate la o institutie publica.
As dori sa stiu care va fi salariul meu dupa noua lege a salarizarii avand in vedere ca am 10 ani vechime in functia de inspector de specialitate (studii superioare), care este salariul de baza, clasa, coeficient si gradatie.
Multumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: DIANA_RU , utilizator 21:10, 5 August 2017
Salariul dvs.va fi fixat procentual prin HCL si difera de la o institutie la alta, astfel incat veti putea constata ca un functionar cu aceeasi functie si gradatie ca si dvs. poate fi renumerat si cu 700-800 lei mai mult, culmea chiar daca dvs. lucrati la mun./oras, iar el la comuna. Asta-i Romania!
Exact, salarizare unitara :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Treapta de salarizare ContSters112740 ContSters112740 functionar public; referent asistent, 2 ani vechime in grad am terminat facultatea in 2009, cu diploma de licenta vechime in munca 15% conform noii legi de ... (vezi toată discuția)
Ce coeficient de ierarhizare ar fi trebui sa obtin dupa examenul de promovare TEOMIR TEOMIR Sunt functionar public. Am sustinut examenul de promovare pentru Inspector principal din gradatia 5, treapta II, clasa 43 (vechime totala in munca 29 ani, din ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa functionari publici meri402003@yahoo.com meri402003@yahoo.com Cum se stabileste salariul de baza in anul 2011 pentru functionarii publici care au absolvit studii superioare si au sustinut examenul de promovare in clasa? (vezi toată discuția)