avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... economist - rog raspuns, multumesc!
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

economist - rog raspuns, multumesc!

buna seara. in oct. 2015 am fost incadrata ca economist debutant la o institutie de stat. dupa cele 6 luni am fost promovata economist 3(aprilie - mai 2016). la sf. de mai anul acesta seful meu direct mi-a facut referat pt. promovare economist 2. "problemutele" mele sunt:
- conform 153/2017 nu se mai face provarea decat din 3 in 3 ani, nu si la propunerea sefului. dar, mie mi s-a facut referat din mai 2017, ori legea intra a intrat in vigoare la 1 iulie 2017 !?! e valabil sau nu? siiii ...
- conform legii 284/2010 economist 3 nu mai exista si trebuia ca din debutant sa fiu economist 2.
rugaminte, mare! se poate face ceva, eventual retroactiv? de la runos mi s-a spun a voi fi promovata ec.2 de luna asta( in urma .... insistentelor mele de a rezolva ceva) dar fara a mi se modifica salariul decat peste 3 ani. multumesc mult, sper sa ma puteti ajuta sa stiu ce fundamentez la runos. daca se poate si lege, articol, etc .....
Ultima modificare: Joi, 27 Iulie 2017
mirei_80, utilizator

Alte discuții în legătură

Treapta profesionala in sanatate !! buna seara !!! ma numesc szabo viorica ... vio1967V vio1967V Va rog sa ma ajutati !!!! Buna seara !!! Ma numesc Szabo Viorica din Baia Mare jud Maramures am 56 ani si lucrez ca economist II, la Spitalul Judetean Dr. ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii cory1983 cory1983 Buna ziua, Am urmatoarea problema In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie nelagrepolis nelagrepolis buna... M-am intors la serviciu dupa 3 ani de ingrijire coplil pana la varsta de 2 !Functia pe care o aveam nu mai apare in nomenclator....intre timp am ... (vezi toată discuția)