avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocare acces in garaj.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocare acces in garaj.

Buna seara
Locuiesc la casa si am hotarat acum un an sa mi fac loc in curte ,pt a parca masina . Sa nu o mai las in strada.
Pe scurt problema ar fi ca ceilalti vecini nu pricep deloc sa nu mi blocheze calea de acces in garaj. Efectiv m am saturat sa tot claxonez,sa i rog sa si mute masina sa pot si eu trage masina in curte. Dar degeaba,justifica ca nu am ce sa le fac ,ca daca ma chinui v oi reusi sa o parchez in curte etc. Mentionez ca e si panta ca asa este locul. Am chemat si politia comunitara,desi din ce am inteles trebuia sa chem pe cei de la rutiera.... cert este ca nu au facut nimic,fiindca zic ca asa e peste tot...vreau sa mentionez ca strada nu este chiar foarte larga ,deasemenea masinile acestia le parcheaza pe banda opusa portii mele insa in dreptul portii. Masina fiind destul de lunga si mai am si remorca chiar nu pot parca masina in curte,chiar daca e pe celalat sens de mers. Strada fiind ingusta pur si simplu nu se poate fizic . Rog cei care cunosc legislatia sa mi indice ce pot sa fac din punct de vedere legal.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gheoiu , utilizator 20:35, 27 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare in fata casei in cazul unei strazi pe care parcarile nu sunt delimitate marya86 marya86 Buna ziua, As avea o intrebare legata de parcarea in fata casei mele. Locuim pe o strada ingusta, pe partea pe care locuim noi exista trotuar, dar casele nu ... (vezi toată discuția)
Parcare ionelachirvase ionelachirvase Buna ziua In zona unde locuim , avem 2 vecini care locuiesc la casa si desi au in dreptul portii afisat garaj/nu blocati accesul, ei parcheaza mereu in ... (vezi toată discuția)
Buna seara, recent m-am mutat la casa. din pacate nu pot parca ... CatalinM1989 CatalinM1989 Buna seara, Recent m-am mutat la casa. Din pacate nu pot parca masina in curte din cauza vecinilor ( toate masinile sunt parcate pe dreapta, iar casa mea ... (vezi toată discuția)