Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Care este cea mai probabila pedeapsa pentru furt calificat din auchan, in valoare de 500 ron , recunoasterea faptei, prejudiciu recuperat, prima abatere? Au trecut 3 luni de la incident si nu a venit nici o instiintare. Mentionez ca la politie a fost data declaratie, s-au luat amprente, s-au facut poze. Credeti ca se poate termina totul doar cu o amenda? Multumesc anticipat!
Bună ziua am sa încep cu fapta care ma dus sa fiu calificata ca hot asa mam dus la supermarket impreuna cu colega mea sa facem cumpărături ajunse la casa colega mea a zis ca merge la următoarea ca să nu stam prea mult și sa plecam repede am plătit produsele și când sa plec pe casa era un telefon lam ridicat mam uitat la el și nu iam dat prea multa importanta crezând ca e al colegei mele lam luat cu mine ajungând la munca am intrebato pe colega mea de tel și atunci miam dat seama ca nu e telefonul ei și mam speriat imi era frica sa duc înapoi telefonul a trecut o săptămână a venit politia ma ridicat mia luat declarație am returnat tel dar nu știu ce pedeapsa o sa primesc a zis ca mi se schimba calificarea mie frica imi spuneți și mie ce sa fac
Furt în supermarket
Twdycs
Bună ziua , am fost prins de către securitatea supermarketului şi duş într o cameră pentru a plăti produsele in valoare de 50 lei (dulciuri ), le am ... (vezi toată discuția)
Furt ursulet de plus
Balabala
Buna ziua,am o intrebate si as fi recunascatoare ptr raspuns
anul trecut copilul meu a luat din carefour un ursulet de plus ,din apropiere de casa de marcat ... (vezi toată discuția)