avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general 2 Locuri de munca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

2 Locuri de munca

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: Daca o persoana lucreaza in 2 locuri de munca diferite, atunci cand are un concediu medical unde il duce?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 14:49, 29 Septembrie 2009
la locul de munca principal, acolo unde are si cartea de munca depusa
Si la cel de-al doilea loc de munca, el cum isi justifica absenta? Nu trebuie depusa si acolo?
Multumesc
Intrucat CM are 8 ore ca prestatie din ziua de lucru aferenta, , el trebuie dus in ambele locuri si se deduce proportional cu timpul lucrat la fiecare angajator.
soficu cristina a scris:

Intrucat CM are 8 ore ca prestatie din ziua de lucru aferenta, , el trebuie dus in ambele locuri si se deduce proportional cu timpul lucrat la fiecare angajator.
[/quot

Concediul medical se elibereaza de medicul de familie din care 2 ex ajung la angajator. Unul se retine iar ex rosu se depune la Casa de sanatate ca anexa la declaratia lunara a contrib de 0.85%.
Cum se poate depune la ambele firme si fiecare din acestea cum pot sa depuna la Casa de sanatate exemparul rosu pt justificarea calculului indemnizatiei?
Hai sa gandim totusi oare cum se poate? Se face copie conform cu originalul.Daca vrem sa-l deducem gasim solutii ,daca nu, nu.

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate si doi angajatori rodicasuta53 rodicasuta53 Ptr o persoana care lucreaza cu contract de munca de 8 ore la stat si contract de munca de 4 ore la privat unde/cum se calculeaza concediul de maternitate??? ... (vezi toată discuția)
Concediu medical klara0329 klara0329 Cine ma poate lamuri in legatura cu un angajat cu 2 ore si functie de baza la o alta unitate. In acest caz cum ma descurc deoarece este in concediu medical si ... (vezi toată discuția)
Concediul medical mihavisa mihavisa In cazul in care lucrezi cu contract individul de munca la doua societati (ai doua locuri de munca legale), certificatul medical se poate duce la ambele locuri ... (vezi toată discuția)