avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare COR

Pot angaja o persopana care nu are decat 12 clase cu Bac pe o functie de conducator activitate cod COR 132439?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:35, 29 Iulie 2017
Raspunsul este afirmativ, mai ales daca are si atestatul pentru aceasta activitate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nivelul de instruire pentru astfel de functie este nedefinit de COR. Acesta este in functie de alte reglementari.
Deci, dacă în COR nu se specifica nivelul de instruire pentru o funcție, eu pot angaja cu orice pregătire?
Așa Cum am spus,o persoana cu 12 clase pe o funcție de conducător activitate de transport. Nu manager de transport,nu Director de transport.
Da, o puteti angaja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor pentru pozitie de conducere cu studii medii laurafrincu laurafrincu Buna ziua. Am nevoie de ajutor, va rog. Lucrez la o firma privata de aprope 2 ani, si in acest timp am promovat la o functie de conducere, respectiv Serial ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator netu_ologu netu_ologu administratorul unei firme poate fi angajat ca patron (cf. COR),fara studii superioare? (vezi toată discuția)
Cor - nivel de instruire nedefinit [?] Markx Markx COR - Nivel de Instruire - [?] Buna ziua, As dori sa angajez pe cineva fara studii superioare - de fapt nici studiile medii nu le-a terminat - pentru un ... (vezi toată discuția)