avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Informare intrare/iesire soferi Austria
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Informare intrare/iesire soferi Austria

Buna ziua,
Am inteles ca in conformitate cu Directiva europeana 2014/67pentru soferii care au incarcare/descarcare pe Austria va fi nevoie sa se depuna online o notificare/declaratie cu informatiile legate de data si ora intrarii/iesirii din tara, contractul de munca tradus in germana...
Stiti cumva exact unde se depun aceste notificari online?De ce alte documente mai e nevoie? Avand in vedere ca trebuie sa se faca dovada platii separate pentru perioada cat a fost soferul in Austria e nevoie si de alte declaratii de depus la Anaf?

Alte discuții în legătură

Declaratie 220 nedepusa andreidnu andreidnu Buna ziua. Am un contract de inchiriere (incepand cu data de 31.12.2013) facut cu propietarii,care acum sunt plecati in Austria. Am inteles ca declaratia ... (vezi toată discuția)
Lege salar minim germania-milog mostwantu mostwantu Avand in vedere ca inca nu s-a clarificat situtia soferilor care incarca/descarca pe teritoriul Germaniei, ei trebuind sa fie remunerati cu cei 8,5 Euro/ora, ... (vezi toată discuția)
Depunere online declaratia unica roman.chereji roman.chereji Poate cineva sa-mi spuna cum pot depune online declaratia unica? Mi-am facut cont pe site la Anaf, dar nu stiu unde se completeaza. Trebuie sa downloadez ... (vezi toată discuția)