avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie 220 nedepusa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie 220 nedepusa

Buna ziua. Am un contract de inchiriere (incepand cu data de 31.12.2013) facut cu propietarii,care acum sunt plecati in Austria. Am inteles ca declaratia trebuia depusa in ianuarie,eu nu am stiut acest lucuru,iar ei erau plecati din tara. Acum 2 zile am fost la ANAF sa intreb de ce nu a venit impozitul pana acum si mi-au spus acest lucru,ca nu a fost depusa declaratia de venit. Treaba este ca ei nu ajung un tara curand iar pe mine nu ma lasa sa depun declaratia pt ei,doar daca am o imputernicire din partea lor,facuta la notar,pe care nu avem cum sa o facem. Se poate completa declaratia de ei apoi trimisa cumva ANAF-ULUI,prin posta sau online? Si cum se poate rezolva situatia pt 2014 cu declaratia nedepusa? Iar pt 2015 ar trebui depusa in ianuarie. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: bogeanua , utilizator 13:25, 14 Decembrie 2014
OPANAF 184/2013:
Declaraţia se depune în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular 230-imputernicit Keyla Keyla Trebuie sa depun in jur de 200 de formulare 230 la ANAF(colectez bani pt un ONG),insa mi s-a spus ca trebuie imputernicire pt fiecare.Nu am stiut asta si ... (vezi toată discuția)
Declaratie fiscala tva pentru nerezidenti Patricika Patricika Ce tip de declaratii fiscale sunt obligatorii pentru platitorii de TVA ,acestea fiind persoane fizice/juridice nerezidente . Si daca acestea pot fi depuse ... (vezi toată discuția)
Formulare anaf pentru inchidere anul fiscal 2013 ContSters81656 ContSters81656 Ce formulare trebuie depuse la administratiile fiscale pentru PFA prestari servicii in domeniul securitatii si sanatatii in munca, neplatitor de TVA, fara ... (vezi toată discuția)