avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Asigurare RCA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Asigurare RCA

Buna ziua.Zilele trecute am avut un eveniment rutier,masina era stationata regulamentar pe partea carosabila cand un alt sofer aflat intr-o depasire interzisa,nu s-a asigurat si a acrosat vehiculul meu.Ne-am inteles amiabil dar asigurarea masinii mele este pe numele tatalui meu,ca si masina de altfel,iar el este decedat.Asigurarea este inca valida.Ma poate afecta acest lucru?
Ultima modificare: Vineri, 28 Iulie 2017
Tzuku93, utilizator
Cel mai recent răspuns: Tzuku93 , utilizator 13:39, 30 Iulie 2017
Inteleg ca masina dv este cea avariata, nefiind dv vinovat de producerea acestui eveniment.La serviciul de constatari daune trebuie sa se prezinte proprietarul masinii, el este cel care deschide dosarul de dauna, si tot el este cel care accepta reparatia intr-un service sau in regie proprie, in consecinta tot proprietarul masinii va incasa despagubirea.....Intrebarea este alta, agentul care v-a incheiat polita stie ca masina este pe numele unui decedat sau ati avut grija sa nu afle?!?!?Riscuri asumate!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iulie 2017
Olga Tanasa, Consultant asigurari
Cel care a facut asigurarea a fost informat de lucrul acesta,ca proprietarul este decedat si a spus ca este ok.Numai acum dupa ce am facut accidentul mi s-a spus ca nu este deloc ok.Si problema este ca totul s-a intamplat verbal intre mine si agentul respectiv nu as avea cred cum sa dovedesc.Dosarul de dauna l-am deschis pe numele meu,ca si sofer ,dar imi e frica ca din cauza asigurarii as putea sa nu fiu despagubit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire omniasig emilcvr emilcvr masina gasita lovita in parcare , soferul vinovat gasit la fata locului , mergem la omniasig pen.tru declaratie amiabila , completam formular tip cu schema ... (vezi toată discuția)
Am obligatia legala sa anunt accidentul la politie? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am parcat pe partea dreapta regulamentar, m-am asigurat in oglinzi, am deschis usa sa ies afara si un tir mi-a acrosat usa, nu e paguba mare, ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
In caz de accident rutier unde s-a primit dauna totala Christiyna Christiyna buna ziua, as vrea sa ma indrumati, daca se poate ce trebe sa fac in cazul unui accident in care masina tatalui meu a fost lovita . El fiind persoana fizica ... (vezi toată discuția)