avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere la DIICOT grup infractional organizat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere la DIICOT grup infractional organizat

Am cunostinta de un grup infractional organizat care opereaza la nivelul judetului Mures.Am fost la politia judeteana, am sesizat oral dar nu s-a consemnat nicaieri ,au spus sa scriu eu .Din discutie mi-am dat seama ca ma astepta, ca s-a vorbit in prealabil despre prezenta mea acolo si nu am depus sesizare scrisa.Mi s-a transmis ulterior de catre persoane din acesta grupare ca nu am sanse cu politia din judet,ca As dori sa stiu unde as putea sa sesizes?Daca sesizez parchetul imi ia in considerare daca incep plingerea pentru infractini care au avut loc acum 3 ani si se continua pina in prezent?As putea sa depun sesizarea la Diicot Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 18:17, 2 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati putea depune la DIICOT la București.
Doar ca trebuie sa existe si ceva probe.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi indicat sa depuneti plangerea/denuntul la organul judiciar competent, daca descrieti situatia de fapt poate ne dam seama unde ar trebui.
Oricum, puteti depune plangerea/denuntul oriunde la politie sau parchet si acestia, daca constata ca nu sunt competenti sa efectueze urmarirea penala, vor trimite pe cale administrativa organului judiciar competent, doar ca o sa dureze.
Este vorba de un grup infractional organizat care se ocupa cu cipuri cu frecventa radio subcutanate(RFID) ,la nivel de testare.Eu sunt victima.

Despre asemenea organizatii care se ocupa cu acest tip de infractiune nu este cunoscut pe teritoriul tarii noastre,familia e implicata si ea prin manipulare,intimidare,de 1 an jumate trebuie sa ma convinga sa ma pensionez de boala psihica. In legatura cu medicul psihiatru si cu medicul de la expertiza medicala mi-au extras concedii medicale pe care le-au depus la angajator.Am auzit vorbind familia despre faptul ca de la servici li se spune ce sa faca , cit sa ma tina in concediu medical.Eu a trebuit sa imi depun demisia pentru a se anula 1 concediu medical.Nu sunt bolnava, decit in acte care s-au intocmit " la comanda " fara a mi se evalua starea de sanatate.Nu stiu cum as putea sa fac sa-mi iau fisa de la acest medic, nu stiu cum as putea demonstra ca eu nu am fost la el.
Si acum sunt amenintata de familie ca ma vor pensiona chiar daca nu mai am servici.

Trebuie sa incep sa fac ceva...

Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iulie 2017
DANIELA1915, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati vazut A Beautiful Mind?

Alte discuții în legătură

Bună ! unde ar trebui să merg să spun despre un grup infracțional ... Cristina.12 Cristina.12 Bună ! Unde ar trebui să merg să spun despre un grup infracțional despre care am aflat ? Și stiu destule lucruri despre acesta. Intru și eu la dosar ... (vezi toată discuția)
Motivarea respingere contestatie ! ContSters327384 ContSters327384 Cum poate sa spuna o judecatoarea ca \\" insa nimeni nu il opreste pe petent a depune plangere la DIICOT \\" dar da decizie finala definitiva ? Sau Cum ... (vezi toată discuția)
Reclamatie procuratura DANIELA1915 DANIELA1915 Familia , impreuna cu medicul de familie si medicul de la expertiza medicala mi-au \"fabricat \" o boala psihica,pe baza careia sa ma pensioneze.Astfel in ... (vezi toată discuția)