avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Angajata revenita din concediu crestere copil cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Angajata revenita din concediu crestere copil cu adresa de poprire

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: o angajata a avut poprire pe salar, a intrat in concediu de crestere a copilului. Peste 2 ani,si-a reluat activitatea in baza aceluiasi contract de munca. Intrebarea mea este: se poate relua poprirea in baza documentatiei primite cu 2 ani in urma sau trebuie contacta executorul pentru a vedea daca angajata si-a achitat sau nu datoria ?
In cazul in care nu si-a achitat-o, mai este nevoie de adesa care sa cuprinda suma actualizata ?
Rog raspunsuri pertinente, cu trimiteri la litera de lege.
Multumesc anticipat.
Mihai Onea
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 15:27, 5 August 2017
Cel mai bine ar fi sa luati legatura cu executorul judecatoresc, pentru a va comunica situatia la zi a debitului. E posibil ca in perioada CCC sa fi platit din acea poprire. Presupun ca in momentul suspendarii CIM ati comunicat acest lucru executorului judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie BiancaSarchizian BiancaSarchizian Buna ziua, Am vazut ca mai exista o discutie cu acest topic insa nu imi este clara urmatoarea problema: intoarcerea la locul de munca cu \\"înainte de ... (vezi toată discuția)
Inainte de terminarea ccc este obligatoriu sa anunt angajatorul ca vreau sa reiau activitatea? gorki_2012 gorki_2012 Inainte de terminarea CCC, este obligatorie anuntarea angajatorului despre intentia de a relua munca ? daca da, cu cat inainte ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de crestere copil soricanicoleta soricanicoleta daca revine mai repede din concediu de crestere copil ce acte trebuie sa i se intocmeasca si mai beneficiaza de ceva pana la implinirea varstei de 2 ani ? (vezi toată discuția)