avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nu inteleg legea 169/2017
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nu inteleg legea 169/2017

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati sa inteleg legea 169/2017. In termen de 90 de zile, penitenciarele trebuie sa faca doar dosarele sau ar trebui sa se ajunga si in instanta?

cele 90 de zile se implinesc pe 18.10.2017. Pana la aceasta data ar trebui sa avem si termen in instanta? Sau doar sa faca dosarele?

Multumesc anticipat!!

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata! denisa_21 denisa_21 Buna seara! Avand in vedere intrarea in vigoare a Legii 169/2017 am vrea sa depunem o cerere la judecatorie pt liberare conditionata. Conform acestei legi ... (vezi toată discuția)
Redobandire pemis auto dupa eliberare conditionata Mircea Gad Mircea Gad Buna ziua, Am fost eliberat conditionat in Iulie 2018, cu cca 7 luni inainte de termenul de 1 an si 9 luni la care am fost condamnat cu executare pentru ... (vezi toată discuția)
Legea 169/2017 efect redobandire permis anulat Mircea Gad Mircea Gad Buna ziua, Doamna Avocat Ana-MAria Dutescu mi-a explicat, printr-un raspuns in luna februarie, pe acest forum, ca pot sustine examenul de redobandire permis ... (vezi toată discuția)