avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Instrumente de plata girate!!
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Instrumente de plata girate!!

Buna ziua,
As dori o informatie in sensul ca, avem un client, despre care am aflat ca a depus cerere pentru reorganizarea activitatii, conf. legii 86/2006.
Insa acesta are termen maine, iar noi mai avem de la acesta, pentru creanta sa, instrrumente de plata girate de el, emise de clientii sai scadente pana la sfarsitul anului.
Odata deschisa procedura, ce se intampla cu aceste instrumente de plata, isi urmeaza cursul normal, adica se introduc in banca si se incaseaza ?
Le iau in considerare la declaratia de crenta?:">
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 07:33, 1 Octombrie 2009
Raspuns da
isi urmeaza cursul normal, adica se introduc in banca si se incaseaza

incasezi banii .dar atentie in caz de refuz te inscri repede la masa credala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de creanta! carina.ionescu carina.ionescu Buna ziua, Am primit notificare privind deschiderea procedurii de insolventa pentru un client, insa noi pana ieri am lucrat cu ei, drept urmare avem facturi ... (vezi toată discuția)
Cu ce creante ne putem inscrie la masa credala? cristina69 cristina69 Va rog daca sa imi raspundeti, cat mai urgent, daca la masa credala se poate inscrie cu facturi care au fost emise in luna mai dar sunt scadente doar in ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma ,va rog . discover discover Buna ziua , am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. Am de recuperat o creanta( am BO de la debitoare) de la o firma care tocmai si-a deschis : ... (vezi toată discuția)