avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reincadrare potrivit noii legi 153/2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reincadrare potrivit noii legi 153/2017

Buna ziua
Am un salariat care s-a incadrat in munca acum un an pe un post de asistent registrator principal gradul I (vechimea necesara in specialitate necesara ocuparii postului era de 3 ani si 6 luni). Ea mai are vechime in specialitate de 10 ani.
Salariata ne solicita sa o reincadram potrivit art. 36 din legea 153/2017 pe grad maxim deoarece ea mai are vechime in specialitate.
Art 31 din aceeasi lege spune ca promovarea personalului se face din 3 in 3 ani prin concurs de promovare.
Cum trebuie sa procedez in situatia de fata? sa o reincadrez potrivit art. 36 ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! va rog sa ma lamuriti cu privire la art 36 legea ... AlinaIonela12 AlinaIonela12 Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti cu privire la art 36 legea 153/2017 Persoana salarizata în baza legii 153/2017 (personal contractual) are dreptul conform ... (vezi toată discuția)
Promovare - cum se va calcul salariul ? ce prevederi legale se vor aplica ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog foarte frumos sa ma ajutati cu un raspuns ! In urma unui examen, 3 salariati au fost promovat pe un grad profesional imediat ... (vezi toată discuția)
Promovare grad profesional ContSters301096 ContSters301096 buna ziua, Am nevoie de o informatie pentru o prietena angajata ca si registrator medical UPU, va rog frumos sa imi spuneti dupa cati ani lucrati in domeniu ... (vezi toată discuția)