avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termen finalizare lucrari consolidare/restaurare, ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen finalizare lucrari consolidare/restaurare, legea 153/2011 vs HCL

Buna ziua,

Am primit o notificare din partea primariei referitoare la demararea lucrarilor de consolidare, restaurare pentru un imobil, prin se acorda un termen maxim de finalizare a lucrarilor de 6 luni (conform unei HCL din 2017). Legea 153/2011 (invocata de altfel si in notificare) prevede obligatia de a executa lucrarile de interventie in decurs de cel mult 12 luni de la data notificarii.
Va rog sa imi spuneti care este termenul pana la care trebuie sa finalizez lucrarile avand in vedere contradictia intre HCL (6 luni) si Legea 153/2011 (12 luni)?

Va multumesc,
MC

Alte discuții în legătură

Asistenta tehnica - achizitie directa sau procedura simplificata? danatmr9 danatmr9 Pentru consolidarea si reparaii capitale lunui obiectiv public din Cluj, proiectul tehnic a fost intocmit de catre o firma de proiectare in anul 2011. In ... (vezi toată discuția)
Bună ziua acum 5 ani am obținut un teren în baza legii 15/2003, ... mariusionutvoinea mariusionutvoinea Bună ziua Acum 5 ani am obținut un teren în baza legii 15/2003, concesionat de primăria Tunari în vederea construirii unei locuințe. În 2018 am ... (vezi toată discuția)
Reparare / renovare cladire apartinand domeniului public ioana_2002us ioana_2002us Cabinetul meu reprezinta jumatate dintr-o cladire, l-am renovat si reparat, dar cealalta jumatate aprtine primariei si acoperisul lor permite infiltrarea apei ... (vezi toată discuția)