avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare dauna auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare dauna auto

In urma unui vant acoperisul blocului vecin s-a desprins cazand peste masina mea care se afla in parcarea de langa bloc,parcare inchiriata de la primarie,costul reparatiilor fiind de 12000 ron.Cum as putea sa imi recuperez dauna deoarece cei de la asociatia de proprietari imi spun k nu ei sunt vinovati ci vantul.Multumesc

Alte discuții în legătură

Cadere acoperis bloc, actionare in instanta asociatie cimpeanflorin cimpeanflorin Buna.In urma unui vant putin mai puternic acoperisul unui bloc mi_a cazut peste masina,care era parcata in parcarea de langa acel bloc,parcare care este ... (vezi toată discuția)
Probleme cu zapada de pe acoperisuri madalin22 madalin22 buna ziua am si eu o nelamurire.prin ce mijloace imi pot recupera niste bani pe care ii arunc in vant datorita faptului ca nimeni din localitatea mea nu curata ... (vezi toată discuția)
Masina avariata din cauza caderii de gheata de pe cladire myxfabi myxfabi buna ziua , am si eu o intrebare in urma cu 2 zile de pe blocul unde locuiesc a cazut o bucata de gheata pe masina parcata regulamentar in parcarea blocului ... (vezi toată discuția)