avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cadere acoperis bloc, actionare in instanta asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cadere acoperis bloc, actionare in instanta asociatie

Buna.In urma unui vant putin mai puternic acoperisul unui bloc mi_a cazut peste masina,care era parcata in parcarea de langa acel bloc,parcare care este inchiriata de la primarie.Mentionez k doar acel bloc avut de suferit din cauza vantului.Intrebarea mea este daca are rost sa actionez asociatia de proprietari in instanta pentru recuperarea daunelor mai exact suma de 12000 ron cat costa reparatia masinii.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:24, 15 Iulie 2017
Este la latitudinea dv daca desfasurati acte si actiuni pentru recuperare prejudiciu cauzat de caderea acoperisului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare dauna auto cimpeanflorin cimpeanflorin In urma unui vant acoperisul blocului vecin s-a desprins cazand peste masina mea care se afla in parcarea de langa bloc,parcare inchiriata de la ... (vezi toată discuția)
Dauna gheata/zapada cazuta de pe bloc m564 m564 Buna seara, asociatia de locatari a fost data in judecata de o firma de asigurari pt recuperare dauna cauzata de caderea de gheata/zapada cazuta de la ... (vezi toată discuția)
Masina avariata de caderi de zapada Catalin167 Catalin167 Buna ziua. As dori sa intreb pe cei care cunosc legile mai bine decat mine care ar fi procedura corecta de urmat in cazul de mai jos. Am lasat ieri masina in ... (vezi toată discuția)