avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Au trecut 7 luni de la data infractiunii dar acum am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Au trecut 7 luni de la data infractiunii dar acum am aflat!Termen depunere plingere.

In decembrie 2016 fiind in concediu de odihna dimineata la 830 vine mama, sora si fostul meu prieten.Cheama serviciul de urgenta,Arata o internare din iunie la psihiatrie.Am spus ca nu am nevoie de asistenta medicala.Fara nici un consult ma ia la spital in municipiu.Am spus ca nu am nevoie de ingrijiri medicale,nu fac analize.Imi face o analiza, dupa 20 de minute vine sa semnez ca nu fac analize .Am zis ca le fac daca am inceput,le facem toate.Dupa 2 ore vine smurdu sa ma duc la psihiatrie in TgMures.Am spus ca nu merg.M-au fortat.Fara nimeni din familie.In TG MURES stam la rind sa intram la medic.II da buletinul meu la medic si pe mine si smurdu pleaca.Nu a lasat nic o analiza,nu s-a semnat nimic, de primire predare pacient.II spun la doctor ca ma simt bine ca nu am nevoie de asistenta medicala.Fara sa zica nimic a chemat o infirmiera m-a luat in salon, unde am ramas singura.Nu mi-a cerut hainele.Dupa 2 minute mi se rupe filmul...nu stiu cit timp mai tirziu am fost constienta pentru 10 secunde...,linga mine era un barbat nici doctor, nici asistent, nici infirmier ca era la costum bleumarin inchis care ma asista cum ma pun in pat doar in tricou...a doua zi eram imbracata in pijama.La externare vine mama de acasa cu pulover, cer hainele..,puloverul nu mi-l da.Il cer,imi spun ca nu am avut.La externare nu imi da concediu ptr zilele de spitalizare ca am depasit 90 de zile pe ultimul an, seful meu a zis ca am fost fara plata ptr zilele de spitalizare
Acum am aflat ca pentru internare nevoluntara trebuie comisie, trebuie o ruda sa fie cu tine.
Acum am aflat ca trebuia sa ma trimita la comisie de expertiza medicala.
Cer de la munca adeverinta ca am fost fara plata pentru zilele de spitalizare sa-mi cer drepturile de asigurat,aflu ca am fost pontata 2 zile, restul liber si 2 zile fara plata.Zice ca doar prin instanta imi da in scris cum am fost pontata.
Unde pot reclama si la care institutii ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. cum se poate interna de urgenta un membru al familiei, fiu, alcoolic, care ... monamic monamic Buna ziua. Cum se poate interna de urgenta un membru de famili,fiu,alcoolic,care refuza internarea.Este foarte malnutrit,varsaturi ,stare de sanatate foarte ... (vezi toată discuția)
Caz de malpraxis? vvvv vvvv In primul rand doresc sa-mi cer scuze daca am postat gresit, nu a fost cu rea intentie! Duminica 27 mai 2012, mama mea a fost internata intr-un spital din ... (vezi toată discuția)
Internare nevoluntara-legea sanatatii mintale LoredanaP LoredanaP Buna ziua, Avem o persoana in familie care de aproximativ 3-4 luni da semne de depresie psihica. Mentionez ca a fost internata o data la spitalul Obregia sub ... (vezi toată discuția)