avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Diriginte de Santier
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Diriginte de Santier

Buna Ziua,

Am obtinut diploma de inginer constructii civile specializarea CFDP anul acesta, dar am o experienta in domeniu de mai bine de 5 ani, ceea ce rezulta si din contractele de munca ce le am de la 3 societati la care am profesat, la toate fiind incadrat ca inginer CFDP.
Intrebarea mea este: imi este considerata experienta in domeniu pentru a ma incadra la autorizarea ca diriginte de santier?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:11, 1 August 2017
Gasiti informatii precise aici: [ link extern ]
In legislatie se aminteste doar de experienta profesionala ca inginer cu diploma.
Puteti incerca sa depuneti dosarul pentru autorizare in care pe langa actele mentionate de legislatie sa atasati si documente privind toata activitatea profesionala/ experienta in domeniu. Nu aveti nimic de pierdut dupa parerea mea in conditiile in care sunt 2 domenii in care experienta necesara, precizata, este de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diriginte de santier DanCebuc DanCebuc Buna Ziua, Am obtinut diploma de inginer constructii civile specializarea CFDP anul acesta, dar am o experienta in domeniu de mai bine de 5 ani, ceea ce ... (vezi toată discuția)
Expert tehnic judiciar incompatibil bogdan135 bogdan135 Un expert tehnic judiciar cu specializarile \' constructii civile,industriale si agricole\' si \'evaluare proprietati imobiliare\' poate realiza o expetiza ... (vezi toată discuția)
Clariicari ingvitadaniel ingvitadaniel Ma numesc Vita Vernel Daniel sunt doctor inginer civil-ambiental italian de nationalitate romana inscris in Ordinul inginerilor si din ITALIA ... (vezi toată discuția)