avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cumul de functii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cumul de functii

Un cenzor al unei asociatii de proprietari, care are contract de mandat, poate cumula la funcția sa alta funcție retribuita (cea de femeie de serviciu)?
Nu este nici un conflict de interese?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 2 August 2017
Nu se poate. Nu permite Declaratia 112.
Bref: nu se pot face doua contracte de munca, ca si cel de mandat este asimilat celui de munca, pentru aceeasi persoana la acelasi loc de munca.
Ultima modificare: Marți, 1 August 2017
elga50, moderator
elga50 a scris:

...
Bref: nu se pot face doua contracte de munca, ...

Te contrazice art.35 C.mun.
acum, ce sa zic: am auzit de o doamna are era ingrijitor la o universitate si avea master in robotica. Asadar, legal se poate. Ca demnitate, mai putin.
@freeelis

C. muncii spune asa, dar cand trecem la treaba, sa completam D 112 pentru ANAF, pentru al doilea contract imi da mesaj ca nu se permite acelasi CNP.
Poate nu stiu eu lucrurile mai speciale. Asteptam si alte pareri, mai ales a celor care lucreaza cu D 112
D112 nu are cum sa contrazica legea ... pana si faimosul REVISAL a fost modificat in sensul art.35 C.mun. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mandat-ce presupune si cum se calculeaza taxele? eve0389 eve0389 Buna ziua Sunt presedinta [b]noua ca toata conducerea [/b] la o asociatie de locatari si nu stiu ce taxe se platesc pentru contractul de mandat. Cenzorul ... (vezi toată discuția)
Conventii civile susanuemilia susanuemilia peronalul administrativ (presedinte,administrator,contabil,femeie serviciu) poate fi platit numai prin conventie civila? (vezi toată discuția)
Completare declaratia d112 genut2 genut2 Cum se completeaza declaratia unica D112 in cazul unui presedinte al unei asociatii de locatari carea are atat contract de mandat dar si contract individual de ... (vezi toată discuția)