avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua - plecare cu minor din Germania fara acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua - plecare cu minor din Germania fara acord

Ma numesc alexandra și am 29 de ani. Locuiesc de 7 ani in Germania. Acum 6 ani am cunoscut un italian cu care am o fetița În vârsta de 1 an. El a recunoscut fata și ia dat numele lui. Fetița are deocamdată numai cetățenie italiana . Noi ne-am despărțit acum 4 luni. Nu primesc pensie alimentara. Întrebarea mea este următoarea :" poate pleca cu fata din Germania fără acordul meu"? Pt ca eu am plecat Cu avionul in România și Italia când eram încă împreuna și nu mi sa cerut acordul lui.
Ultima modificare: Marți, 1 August 2017
AlexandraC29, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensiea alimentara A R L alex A R L alex Buna ziua...ma numesc Alexandra am 22 de ani si am doi copii..O fetita de 5 ani si un baietel de 1 an si 9 luni...de 5 luni locuiesc doar eu si cu cei mici in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori și eu o informație, am stat cu o persoană ... Lorenaalexandra Lorenaalexandra Buna ziua, as dori și eu o informație, am stat cu o persoană în Italia, după care am avut un copil împreună,Noi ne-am despărțit, și eu am plecat în ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! minor (17 ani), cetățean roman locuieşte in italia si vrea sa calatorească in ue nzt98 nzt98 Buna, caut ajutor aici pentru ca nu gasesc nicaieri raspunsul la problema mea. Sunt un cetațean roman de 17 ani si momentan locuiesc in italia de 7-8 ani. ... (vezi toată discuția)