avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, as dori și eu o informație, am stat cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, as dori și eu o informație, am stat cu o persoană ...

Buna ziua, as dori și eu o informație, am stat cu o persoană în Italia, după care am avut un copil împreună,Noi ne-am despărțit, și eu am plecat în Romania, acum el vrea să-mi ia fetița, sunt șanse sau este ceva metodă să facă el sau sora lui ceva ? In care pot să-mi ia copilul de lângă mine ? Eu mai mult am plecat pentrucă au fost abuzuri violetă, și nu am nicio probă de a in da in judecata ..
Îmi poate explica cineva ce pot face ? Eu momentan mă aflu în Romania.. Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 18:08, 2 Martie 2023
contactati de urgenta un avocat se cereti sa se stabileasca locuinta copilului la dvs, sa exercitati singura sau impreuna cu tatal autoritatea parinteasca si sa va dea pensie.
Cereti si pe calea ordonantei presedintiale ca pana la finalizarea procesului pe fond, sa aiba cea mica locuinta la dvs.
acum el vrea să-mi ia fetița, sunt șanse sau este ceva metodă să facă el sau sora lui ceva ?

ati riscat sa plecati asa... va poate face plabgere pt rapire de minori.
Țin să menționez că nu am plecat așa cu copilul, am acte la mâna că el îmi semnează că fata poate ieși din Italia ,dar el nu este deacord că fetița sa stea cu mine!
Ce varsta are fetita? De cat timp sunteti in Romania? Unde locuiti? Aveti venituri?
atunci e bine.
Ca nu e el de acord sa stea copilul la dvs nu intereseaza pe nimeni, Nici judecatorul nu va admite sa stea la el.
Trebuie insa sa incepeti un proces

Lorenaalexandra a scris:

Țin să menționez că nu am plecat așa cu copilul, am acte la mâna că el îmi semnează că fata poate ieși din Italia ,dar el nu este deacord că fetița sa stea cu mine!

Sunt de aproximativ 2 luni in Romania, fetița are 4 anișori, iar venituri 0 ,

Alte discuții în legătură

Întoarcerea din strainatate cu copil minor roman denisa25 denisa25 Buna ziua, daca locuiesc un timp in strainatate, la tata cu copilul minor ,( noi părinții și inclusiv copilul suntem născuți în România) ma pot ... (vezi toată discuția)
Partenerul meu nu își dă acordul ca eu să vin în vacanță cu copiii din italia. ce putem face? Gabriela G1011 Gabriela G1011 Eu si cei doi copii ai mei ne aflam in Italia, iar partenerul meu nu isi da acordul ca eu sa pot veni in vizita (2 saptamani) in Romania impreuna cu copiii. ... (vezi toată discuția)
Drept la copil - concubinul mi-a luat fetita giulya93 giulya93 buna ziua am si eu o problema.am o fetita de 3 ani si eu cu tatal ei neam despartit eu nu am serviciu si nici el nu are dar munceste in strainatate dar nu cu ... (vezi toată discuția)