avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara minor

Bună ziua
L.am dat în judecată pe tatăl copilului. Cei de la serviciu au trimis la dosar doar salariul de bază. Persoana respectiva este cadru militar.
La pensie alimentara minor se ia în calcul și sporurile ?
Am înțeles că nu intră în calcul banii de hrana și echipament
Dar sporurile și alte venituri ?
Vă mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 1 August 2017
chitamariana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 18:46, 1 August 2017
Adica la ce sporuri si alte venituri va ganditi dvoastra ca ar fi prin MAPN si v-au fost ascunse de catre respectiva institutie? Va asigur ca au juristi acolo si nici nu e vreun pact intre MAPN si fostul sot ca sa ii ascunda lui veniturile care pot fi luate in calculul pensiei.....
Nu vreau să fiu Gică-contra, dar chiar am văzut adeverinţă de venituri depusă în instanţă cu salariul de încadrare., ori se ştie că anumite cadre din serviciile militarizate beneficiază de anumite sporuri, astfel se ajunge la mai mult de dublu al venitului.
Aşa, cineva îmi relata că în concediu de maternitate, soţia primea cca 2800 lei lunar îndemnizaţie, ori o altă mamă cu acelaşi grad şi tot în concediu de creştere al copilului a dus în instanţă adeverinţă cu 1300 lei venit lunar, pentru copilul din prima căsătorie, rămas la tată.
Deci, se poate.
Ultima modificare: Marți, 1 August 2017
Martonze, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul majorare pensie de intretinere valisorin17 valisorin17 Buna seara ,vreau sa stiu daca pe adeverinta de salariu este trecut salariul net de 2800lei si norma de hrana de 900 lei iar jos totalul de 3700 lei ,instanta ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere madalinasia madalinasia Am o nelamurire legata de acordarea pensiei de intretinere: Tatal copilului lucreaza in politie, unde se stie ca salariul este compus din salariul de baza ... (vezi toată discuția)
Pensie întreținere Alexx20 Alexx20 Buna seara, Mă aflu și eu în următoarea situație: am divorțat în urma cu 4 ani de comun acord la notar, cu 500 lei pensie de întreținere. Peste 2 ... (vezi toată discuția)