avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Subinchierea
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Subinchierea

Am srl-d, am închiriat un salon de înfrumusețare, pot sa subinchiriez postul de coafor? precizez ca nu am ca obiet de activitate și inchiriere/subînchiriere, sau nimic de genul ăsta. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: crisan Alina , utilizator 17:41, 1 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am inchiriat un salon de infrumusetare. clautala clautala Am inchiriat un salon de infrumusetare, cum inchiriez un post de coafor ce acte imi trebuiesc ? cum fac un contract de colaborare srl cu pfa cosmetica (pfa ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere post de lucru coafor nickystyle nickystyle buna ziua, am un salon de infrumusetare deschis intr-un spatiu inchiriat.intrebarea mea este daca as putea inchiria 1 post de lucru coafor din salon,daca in ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu salon de infrumusetare - conditii, autorizatii florinauefa florinauefa Doresc detalii despre modalitatea de a inchiria cu contract de inchiriere,de comodat, sau alta forma legala, spatiul amenajat salon de infrumusetare, ... (vezi toată discuția)