avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am inchiriat un salon de infrumusetare.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am inchiriat un salon de infrumusetare.

Am inchiriat un salon de infrumusetare, cum inchiriez un post de coafor ce acte imi trebuiesc ? cum fac un contract de colaborare srl cu pfa cosmetica (pfa isi bate singur bonurile) eu iau doar procent.Exista firma de contabilitate specializata pe acest domeniu?daca da va rog un nr de telefon.multumesc
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: clautala , utilizator 15:07, 2 Aprilie 2021
Ca in cazul oricărui contract acesta prevede înțelegerea părților cu respectarea normelor legale în materie.prin urmare e recomandabil sa consultati un avocat care eventual sa vi-l si redacteze pt a evita eventualele probleme ulterioare.nu exista contabil specializat pe cuaforuri...
intre timp am aflat . Trebuie in actul constitutiv trecut cod caen 6820 pentru subinchiriere post
Ultima modificare: Vineri, 2 Aprilie 2021
clautala, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli/investitii deductibile? WEO WEO Un SRL are in statut si codul caen 6820 - Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate. Intrebarea este daca poate dota imobilul ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu salon de infrumusetare - conditii, autorizatii florinauefa florinauefa Doresc detalii despre modalitatea de a inchiria cu contract de inchiriere,de comodat, sau alta forma legala, spatiul amenajat salon de infrumusetare, ... (vezi toată discuția)
Subinchierea crisan Alina crisan Alina Am srl-d, am închiriat un salon de înfrumusețare, pot sa subinchiriez postul de coafor? precizez ca nu am ca obiet de activitate și ... (vezi toată discuția)