avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare cazier judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare cazier judiciar

Buna seara,
In luna Ianuarie 2013 am fost arestat si condamnat la 3 ani si 8 luni inchisoare in Suedia.
Am fost eliberat in luna iunie 2015
Pt ca am abut nevoie, mi-am recunoscut oficial aceasta sentinta in Romania, si acum imi apare in cazier.
Imi puteti spune va rog, cand si cum imi pot face reabilitarea??
Ma lovesc de acest cazier la angajare.....
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: marius322 , utilizator 00:39, 2 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns.
Deci în Iunie 2019 pot face reabilitarea?
Multumesc inca o data
Ultima modificare: Miercuri, 2 August 2017
marius322, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea judecatoreasca ContSters94352 ContSters94352 am fost condamnat in ''98 la 7 ani inchisoare,am executat pina in 2003 luna iulie,cind am fost pus in libertate conditionat pentru buna purtare! cind pot ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecătorească zberi zberi Bună ziua, Am fost condamnat la 3 ani și 6 luni cu executare am fost arestat în noiembrie 2012 și eliberat în februarie 2015, când as putea depune pt ... (vezi toată discuția)
O persoană a fost condamnată în ianuarie 2016 la 1 an închisoare fără executare și termen de încercare 2 ani. În ce an se va reabilita de drept cazierul? crutescualexandra crutescualexandra Buna ziua! Daca o persoana a fost condamnata la 1 an inchisoare fara executare si termen de incercare 2 ani, in ce an se va reabilita de drept cazierul? ... (vezi toată discuția)