avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Act Adjudecare (neinregistrarea in cartea funciara)
Discuție deschisă în Executare silită

Act Adjudecare (neinregistrarea in cartea funciara)

Va salut,

Numele meu este Raul,va scriu in legatura cu o problema care am intampinato.
Am adjudecat la licitatie o casa,am primit actul de adjudecare ,m-am inscris in cartea funciara.Urmeaza in 7 zile sa primesc actele acasa.

In publicatia de licitatie,bunul imobil este prezentat cu dubla deschide,fiind o singura constructie pe 2 strazi.Dar vazat ca partea din fata are anut de vanzare am sunat si am aflat ca este o alta persoana care are contract din 1998 cu mama debitorului( este decedata) contractul fiid autentic pentru ca l-am vazut dar nu a inscris in cartea funciara asa cum era obligatoriu dupa anul 1996(am aflat ulterior)
Intrebarea mea este cum se va proceda la executare ?Pentru ca banca a vandut tot nr 19 pe care se afla contructia,nu scrie cota partea sau ceva de genu.

Ma intreseaza daca voi primi toata constructia sau cum imi pot recupera bani si sa scap fara durere de cap.

Multumesc ,o seara frumoasa.

Alte discuții în legătură

Acte pentru cadastru si intabulare -teren si casa cumparate de la o societate in reorganizare judiciara monica101281 monica101281 In anul 2006 am cumparat un teren si casa de la o societate aflata in Reorganizare Judiciara, va rog mult daca puteti sa ma ajutati sa imi spuneti ce documente ... (vezi toată discuția)
Intrebare- contestare executare dupa ce am adjudecat un ap ancairo ancairo Buna ziua, La data de 12.09.2017, am cumparat un apartament prin licitatie publica, ce nu a fost contestat in termen sau cel putin asa am crezut eu. Intre ... (vezi toată discuția)
Executare silita dani..mih dani..mih Buna seara, am o problema Mama mea are o executre silita în urma unui proces de mostenire. Trebuie sa dăie sulte fratilor tatalui meu si mie si fratelui ... (vezi toată discuția)