avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire la salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire la salariu

Buna ziua,

Sotul meu, a facut un credit in valoare de 2500 lei in anul 2004, a platit rate pentru acest credit pana in 2006, cand a plecat din tara si nu a mai avut posibilitatea sa plateasca de acolo. Nu a fost instiintat niciodata cu nimic legat de acest subiect, nu am primit informari sau altceva acasa, pana acum 2-3 zile, cand colegii din departamentul financiar de la locul de munca, l-au chemat pe sotul meu si i-au comunicat ca au primit o instiintare de la un birou executoriu ca i s-a pus poprire de 33% pe salariu, si ca are de platit o suma de 11000 lei in loc de 2500 lei. La nici 30 de minute dupa acest lucru, l-au sunat si de la banca cu aceeasi informatie. Noi in urma cu aproximativ un an, deci la sfarsitul anului 2016, am facut un credit Prima Casa si unul de Nevoi personale pe numele sotului, pe care le platim la zi, insa cei de la banca nu l-au gasit in "Lista neagra" sau cum se numeste, i-au spus ca nu are absolut nimic restant pe numele lui, si astfel am putut face creditele. Din informatiile pe care le detinem ar trebui sa facem o contestatie in Instanta la aceasta poprire deoarece contractul de credit si-a pierdut caracterul executoriu. Au trecut mai mult de 3 ani de la ultima plata, si nici nu au alte executari impotriva sotului in toata aceasta perioada. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau cu o sugestie cu privire la acest subiect.
Cel mai recent răspuns: Lorenna07 , utilizator 12:58, 2 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult, asa vom face!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare credit / executare judecatoreasca Mihai322 Mihai322 Salutari, ma lovesc si eu de urmatoarea problema. - in primavara/vara lui 2014 am accesat un credit de nevoi personale, in valoare de 25000 lei+(nu-mi aduc ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire salariala camelyplace camelyplace Salut tuturor. Am o problema cu un IFN, pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca. De un an de zile aveam infiintata poprire pe salariu, mi se retin ... (vezi toată discuția)
Perimare / prescriere executare silita dakko84 dakko84 Buna seara, Va retin atentia cu situatia in care ma aflu. In iulie 2006 am contractat un credit de nevoi personale. Am achitat ratele la timp pana in luna ... (vezi toată discuția)