avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Proiect nerespectat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Proiect nerespectat

Buna ziua! Am constat ca dezvoltatorii nu au respectat proiectul blocului in care ma-m mutat! Am constatat ca exista diferente foarte mari intre proiect si constructiea efectiva! Deasemenea va rog frumos sa imi spuneti care sunt conseciintele neanuntarii I.S.C.la momentul inceperii constuctiei,in urma obtinerii autorizatiei de constructie?Mentionez ca ISC nu a participat la nici una din etapele prevazute de lege,pana la momentul vanzarii apartamentelor.
Cel mai recent răspuns: VictorDr , utilizator 18:11, 2 August 2017
Ce înțelegeți prin proiect? Dacă proiectul este doar o prezentare și nu o anexă la care contractul face referire în mod expres sau contractul precizează că pot fi modificări, nu aveți remediu.
Dacă prin proiect vă referiți la autorizația de construire pot exista consecințe administrative pentru constructor, dar nu și despăgubiri pentru dumneavoastră.
Faptul că nu a notificat începerea lucrărilor poate duce la aplicarea unei amenzi de 1000 Ron în conformitate cu art.26 alin.1 si 2 lit.g din Legea nr.50/1991.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte tehnica imobil popescu2 popescu2 Se da bloc construit in 2007. Asociatie proprietari infiintata 2008. Constructorul nu preda cartea tehnica presedintelui asociatiei. Reclamatii ISC fara ... (vezi toată discuția)
Legea 50/1991 art 31, extensie dar am demolat si construit irina cristiana irina cristiana Buna seara! in februarie 2008, am obtinut autorizatie de constuctie a casei dar pentru extensie, adica exista deja o casa de 42m2, pe care eu am demolato si am ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica judiciara rmilitaru1 rmilitaru1 Un expert tehnic judiciar, specialitatea constructii civile si agricole, primeste obiectivele expertizei de la instanta de judecata; are voie sa introduca, din ... (vezi toată discuția)