avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS pentru PFA - 1 agust 2017
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS pentru PFA - 1 agust 2017

Buna ziua,

Am un pfa si am avut si carte de munca la o alta firma. Am demisionat de acolo pentru ca era doar pe 2 ore. Nu se justifica obligatia pentru 8 ore, este ilogic, insa asta e legea buna sau proasta. Sper ca se va modifica in favoarea angatilor si micilor intreprinzatori intr-o varianta mai corecta.

Nelamurirea mea in momentul de fata este:

Pentru PFA (in sistem real) plata CAS ramane tot in jur de 250 de lei / luna in conditiile acestea sau se mareste (fara a mai avea carte de munca)?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Nelamurire preaviz cosminbarlad cosminbarlad Buna ziua. Am o nelamurire si sper sa gasesc ajutor aici. Eu lucrez in serviciul de paza, adica am si ture de zi si ture de noapte, de week-end-uri nu mai ... (vezi toată discuția)
Interpretare subiectiva! salis salis Am avut un control fiscal pe Cabinet medical individual ,iar in urma controlului mi au dat jos integral cheltuiala cu salariatul pe functia de sofer pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la locul de munca cameliadaj cameliadaj Buna ziua Din 2007 sunt angajata la o firma IT pe functia Inginer Telecomunicatii. Titulatura aceasta am dobandit-o la terminarea facultatii;ei m-au pus ... (vezi toată discuția)