avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mijloace de proba intr-un proces de calomnie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mijloace de proba intr-un proces de calomnie

Sunt acceptate inregistrarile video si audio???:">
Cel mai recent răspuns: lara_lar20@yahoo.com , utilizator 09:18, 8 Octombrie 2009
Da , sunt administrate de catre organele judiciare, cata vreme nu sunt obtinute cu incalcarea dispozitiilor normative.
Insa , intr-un asemenea proces , se dispune , ca regula ,o rezolutie de neincepere a urmaririi penale.
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
cazul a fost mediatizat pe renumitul OTV iar cel care a avut de suferit este o ruda...acele inregistrari de la tv se pot folosi?
Fiind posturi nationale ,se pot utiliza respectivele informatii.
De preferat este sa comunicati si postului respectiv de televiziune ca inregistrarea emisiunii ,intelegeti sa o utilizati si sa o prezentati ca si proba in instanta,pentru a evitaa o eventuala ulterioara riposta din partea postului ,ca implicare fara acord
multumesc pt info=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)
Posturi tv romanesti vs. posturi tv straine georgianaflorina georgianaflorina Buna seara, Va sugerez eu un subiect de articol. Si ar trebui sa fie mediatizat dupa ce va scris - poate asa schimbam ceva in tara asta. Zilele trecute am ... (vezi toată discuția)
Joc video neamt_anamaria@yahoo.com neamt_anamaria@yahoo.com Am si eu o intrebare... Daca administratorul unei societati produce un joc video, cum se procedeaza din punct de vedere legal acest lucru.. plssssss si ... (vezi toată discuția)