avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte autorizatie de functionare

Pentru autorizatia de functionare a unui magazin aflat la parterul unui bloc, mi se solicita de la primarie, "dovada indeplinirii conditiilor prevazute de O.G 20/1994 privind masurile pentru reducerea riscului seismic al constructiilor". Problema este ca nici cei de la primarie (Timisoara), nici alte institutii ale statului ( ISU, ANCPI, IRC etc) nu stiu de unde se obtine aceasta dovada si daca este obligatorie. Ma puteti ajuta cu un raspuns vis-a-vis de aceasta situatie? Multumesc

Alte discuții în legătură

O mulțime de contracte pentru reînnoirea autorizației de funcționare a unui mic magazin. este normal să se ceară atât de multe? SebastianTM SebastianTM Buna seara, revin cu alte intrebari, pentru reinnoirea acordului de functionare a unui magazin mic de 35 mp, domeniul de activitate comert cu amanuntul al ... (vezi toată discuția)
Masuri ptr. reducerea riscului seismic al constructiilor existente edificate inainte de 1977 Iovanca Iovanca Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti de la ce autoritate se obtine \"Dovada indeplinirii conditiilor prevazute de O.G. 20/1994 privind masurile pentru reducerea ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 282/2015, care a modificat ordonanţa guvernului nr. 20/1994 privind măsuri pentru reducerea riscului seismic al construcţiilor existente dadoda67 dadoda67 Casele de amanet, cabinetele stomatologice, magazinele second-hand, casele de pariuri etc. care functioneaza in apartamentele sau intr-una din camerele ... (vezi toată discuția)