avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Masuri ptr. reducerea riscului seismic al ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Masuri ptr. reducerea riscului seismic al constructiilor existente edificate inainte de 1977

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti de la ce autoritate se obtine "Dovada indeplinirii conditiilor prevazute de O.G. 20/1994 privind masurile pentru reducerea riscului seismic al constructiilor existente (in cazul in care cladirea a fost edificata/construita inainte de anul 1977). Dovada imi este necesara pentru avizarea unui Acord pentru desfasurarea exercitiilor comerciale, aceasta nefiindu-mi necesara in 2013 cand am obtinut eliberarea acordului. Va multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Acte autorizatie de functionare dianamicsa@yahoo.com dianamicsa@yahoo.com Pentru autorizatia de functionare a unui magazin aflat la parterul unui bloc, mi se solicita de la primarie, \"dovada indeplinirii conditiilor prevazute de O.G ... (vezi toată discuția)
O mulțime de contracte pentru reînnoirea autorizației de funcționare a unui mic magazin. este normal să se ceară atât de multe? SebastianTM SebastianTM Buna seara, revin cu alte intrebari, pentru reinnoirea acordului de functionare a unui magazin mic de 35 mp, domeniul de activitate comert cu amanuntul al ... (vezi toată discuția)
Obligația unei instituții publice de a efectua expertizarea tehnică a clădirii locului de muncă Miclea_Sorin Miclea_Sorin Îmi desfășor activitatea într-o clădire veche, mai exact clădirea unde funcționează Secția 3 Poliție București, și după intrarea în vigoare a ... (vezi toată discuția)