avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract TV Telekom inainte de termen
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract TV Telekom inainte de termen

Buna ziua, va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea problema. Vreau sa reziliez contractul TV cu Romtelekom,in conditiile in care expirarea contractului este in mai 2018. Am depus cererea personal , dar am fost anuntat ca trebuie sa platesc 50% din valoarea abonamentului pentru numarul de luni ramase pana la expirarea contractului. Mentionez ca nu am semnat contractul initial(la rubrica "Client" nu este semnatura). Din cate stiu exista o lege care interzice aceste penalizari, in conditiile in care nu beneficiazi de un produs cumparat la promotie cu ocazia abonamentului. Va rog sa-mi spuneti daca ce stiu eu este corect. Multumesc pentru sprijin.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom krysy krysy buna seara ! detin un contract pt internet si televiziune de la romtelekom , dar luna trecuta mi`am schimbat domiciliul si am vrut sa`mi transfer serviciile ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet gabrielq gabrielq Buna ziua, In octombrie 2007 am incheiat un contract de internet cu [editat] pentru o perioada de 2 ani. Acum cateva zile am mers la magazinul lor pentru a ... (vezi toată discuția)