avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetățean Austriac -Roman
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetățean Austriac -Roman

Am primit cetățenia Austriacă când am fost minora și am aflat ca sunt și cetățean Român. Cum pot primi buletin Românesc? Trebuie să renunț la cetățenia Austriacă?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:45, 5 August 2017
Copilul unui cetatean roman este cetatean roman prin nastere.

Daca aveti dubla cetatenie prin nastere: este permisa, va puteti inregistra cu certificatul de nastere si act de identitate in Romania.

Daca ati primit cetatenia austriaca ulterior nasterii: consultati un avocat austriac specializat in probleme de cetatenie, problema e serioasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie romana-germana was81 was81 Buna seara, locuiesc in Germania de 8 ani si indeplinesc toate conditiile de-a obtine si cetatenia germana, Intrebarea mea este -daca mi se ofera ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie minor 14 ani Gogolino Gogolino Buna seara.Poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema ? Eu sunt romanca ,casatorita cu un italian si am un baiat care a implinit 14 ani in februaie. I-am ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie cu doua nume diferite doina75 doina75 Buna ziua ! As dori sa pun o intrebare . Sora mea locuieste in Italia , si de curind a primit cetatenia italiana . Surprinzator este ca acolo este inregistrata ... (vezi toată discuția)