avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Predare primire gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Predare primire gestiune

Buna ziua, asa cum e prevazut in OMFP 2861/2009 pentru aprobarea Normelor privind organizarea şi efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii, la pct 2 lit c din norme se prevede ca inventarierea se efectueaza ori de cate ori intervine o predare primire a gestiunii. As dori sa stiu daca, in cazul in care exista co gestionari si unul pleaca in concediu de odihna este nevoie sa efectuez un inventar de predare primire gestiune.

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:22, 3 August 2017
Dupa parerea mea, theoretic ar trebui. Practic insa nu prea se face.
ariana03 a scris:

.... As dori sa stiu daca, in cazul in care exista co gestionari si unul pleaca in concediu de odihna este nevoie sa efectuez un inventar de predare primire gestiune.

va multumesc anticipat

Este necesar si in aceasta situatie predarea-primirea gestiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestionar in concediu medical savumarin savumarin Bună ziua si La multi ani de Ziua Muncii. Tocmai pentru că e zi liberă folosesc prilejul să pun și eu o întrebare. Dacă gestionarul nu mai poate ... (vezi toată discuția)
Inventar Miliana Miliana Sunt proaspat angajata pe un post de operator facturare -gestionar la un mic depozit de birotica si papetarie. Spuneti-mi, va rog, daca preluarea gestiunii, ... (vezi toată discuția)
Grav adam. adam. buna.. am o intrebare .. as vrea sa plec cu preaviz de la locul meu de munca actual ... sunt gestionar la un depozit iar directorul vrea sa ma puna sa semnez ... (vezi toată discuția)