Buna ziua, asa cum e prevazut in OMFP 2861/2009 pentru aprobarea Normelor privind organizarea şi efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii, la pct 2 lit c din norme se prevede ca inventarierea se efectueaza ori de cate ori intervine o predare primire a gestiunii. As dori sa stiu daca, in cazul in care exista co gestionari si unul pleaca in concediu de odihna este nevoie sa efectuez un inventar de predare primire gestiune.
.... As dori sa stiu daca, in cazul in care exista co gestionari si unul pleaca in concediu de odihna este nevoie sa efectuez un inventar de predare primire gestiune.
va multumesc anticipat
Este necesar si in aceasta situatie predarea-primirea gestiunii.
Inventar
Miliana
Sunt proaspat angajata pe un post de operator facturare -gestionar la un mic depozit de birotica si papetarie. Spuneti-mi, va rog, daca preluarea gestiunii, ... (vezi toată discuția)
Grav
adam.
buna.. am o intrebare .. as vrea sa plec cu preaviz de la locul meu de munca actual ... sunt gestionar la un depozit iar directorul vrea sa ma puna sa semnez ... (vezi toată discuția)