avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BPI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BPI

Buna ziua,

Cum se poate descarca de pe site-ul Registrului Comertului, respectiv BPI, o hotarare judecatoreasca dintr-un dosar de insolventa? Este gratuit sau nu?
Va rog daca se poate un link.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 07:03, 4 August 2017
Buna ziua, nu este gratuita. Trebuie mers la biroul dedicat de la Registrul comertului si contra unei cereri si a unei taxe modice veti obtine hartia care va intreseaza (am impresia ca exista si o varianta on line, cu un cont si cu o suma preplatita, dar daca aveti de facut doar o singura operatiune de acest gen, nu este o varianta de luat in seama, dupa parerea mea).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva ionutz21 ionutz21 Admite cererea. În temeiul art. 131 din Legea 85/2006 Dispune închiderea procedurii falimentului faţă de debitoarea SC DUE EMME SRL. Dispune radierea ... (vezi toată discuția)
Din ianuarie 2012, imm-urile pot depune proiecte pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale anunta lansarea in data de 5 ianuarie 2012 a apelului de proiecte pentru operatiunea Operatiunea ... (vezi toată discuția)
Exista intelegere verbala intre parti ? mihai2010 mihai2010 Daca ai un site prin care vinzi produsele firmei tale, avand cod caen pentru acest tip de comert si toate actele in regula, in calitate de administrator al ... (vezi toată discuția)