avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA intracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA intracomunitar

Buna Ziua,

Daca sunt o firma platitoare de TVA si inregistrata in ROI, in momentul in care fac achizitii de la un stat membru UE, mai sunt obligata sa platesc TVA_UL in Romania? Care este procedura? Va rog sa ma lamuriti si pe mine
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 11:03, 5 August 2017
In cazul unei achizitii intracomunitare se aplica taxarea inversa si nu se plateste TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor de tva cu taxare inversa portocala142002 portocala142002 Buna ziua!Tocmai mi-am depus dosarul pentru infiintarea unui PFA si acum nu stiu ce si cum sa fac privind tva`ul..Eu marfa o achizitionez din UE ..din afara ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara nicoletabis nicoletabis Administratorul societatii este in Olanda pentru a achizitiona un utilaj, nu s-a inregistrat in ROI inainte de a efectua achizitia( firma este platitoare de ... (vezi toată discuția)
Tva prestari servicii intracomunitare razvandmn razvandmn Buna ziua, Societatea romaneasca A presteaza servicii( in Olanda) in agricultura (culege rosii) pentru societatea B olandeza.Cum se factureaza acest ... (vezi toată discuția)