avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Licenta marketing,master in management
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Licenta marketing,master in management

Avand licenta in marketing si master in management,pot candida pentru ocuparea postului de manager intr o institutie de spectacole( teatru)?
Mentionez ca am o vechime de 9 ani in institutia respectiva.
Puteti candida.
Depinde de conditiile de concurs.
In cadrul anuntului la pct c,scrie asa:
are studii universitare absolvite cu diplome,respectiv studii superioare de lunga durata,absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul de activitate al institutiei,si anume: Domeniul fundamental- Stiinte Umaniste si Arte; ramura de stiinta-Arte; Domeniul de licenta-Teatru si artele spectacolului,cu specializarea: artele spectacolului ( actorie,regie si coregrafie) sau Scenografie sau Teatrologie( managementul cultural), conform prevederilor H.G. nr.376/2016 privind aprobarea Nomenclatorului domeniilor si al spacialistilor / programelor de studii universitare si a structurii institutiilor de invatamant superior pentru anul universitar 2016-2017.
Studiile dvs nu prea se incadreaza in conditiile de concurs.
Va multumesc.Respect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație doctorat Silvian Floarea Silvian Floarea Sunt profesor de limba română, gradul I, am obținut în luna decembrie doctoratul în TEATRU ȘI ARTELE SPECTACOLULUI. Conducerea liceului unde activez mi-a ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru ocuparea postului de manager al unei case de cultura vasileroibu vasileroibu Buna seara ! Vreau sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post de manager al unei Case de Cultura . Am absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport ... (vezi toată discuția)
Studii concurs angajare Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua ! Daca la un concurs de angajare dosarul trebuie sa aiba si diploma de studii universitare in domeniul x, - acestea trebuie sa fie de licenta ... (vezi toată discuția)