avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS și CASS pensie boala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS și CASS pensie boala

Buna ziua,
am citit oug.nr.4/2017,dar vreau sa stiu sigur,la alin.3, lit.c,din oug. intra si salariatii care au pensie de incapacitate de munca de gradul 3?

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Incetare cim - invaliditate madylumy madylumy Buna ziua, am primit din partea unui salariat o,, decizie medicala asupra capacitatii de munca,,, in urma a 185 de zile de cm, emisa de un medic de expertiza. ... (vezi toată discuția)
Angajat cu capacitate de munca pierduta mirusaby mirusaby Buna ziua,am si eu urmatoarea speta: Un salariat a fost in concediu medical si i s-a eliberat decizia medicala asupra capacitatii de munca , decizi in care ... (vezi toată discuția)
Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)