avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce sanse sunt - alcool la volan 2,25
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce sanse sunt - alcool la volan 2,25

Daca la prima prelevare de probe de sânge mia iesit 2,25 alcolemie care ar fi sansele sa scap doar cu amenda penala???
Cel mai recent răspuns: Chisalita , utilizator 08:58, 9 August 2017
care ar fi sentinta aproximativa care as luao?????
Condamnare la o pedeapsa cu inchisoarea cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
La 2,25 alcool, erai beat criță la volan și mari șanse de a devenii criminal. Nu-ți mai calcula șansele de a devenii din nou un potential criminal prin dobândirea permisului de conducere. Mulțumește-te cu existența de pieton și roagă-te să nu întâlnești în trafic un șofer cu alcolemie de 2,25.
Hai sa ti spun eu cum sta treaba ca la 3 doze de bere nu pote si este imposibil sa iti iese atata in sange

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie robert_87 robert_87 Buna! sunt subofiter isu,iar anul acesta respectiv data de 21.04 am iesit din tura de servici,am fost sunat de niste prieteni sa iesim la padure sa facem ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan Daniel Pasc Daniel Pasc Buna ziua. Am fost oprit de politie in 25 ianuarie 2020 si testat cu alcool testul cu rezultatul 0,41 mg/l aer expirat. Dupa recoltarea probelor de sange s-a ... (vezi toată discuția)
Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)