avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cum îmi pot recupera banii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cum îmi pot recupera banii

Bună seara,
Am o problemă mai delicată și anume:
În data de 02.07.2017 am recoltat grâul iar recolta am dus-o la baza Videle, județul Teleorman. Am primit documente justificative pentru cantitatea de produse, mi s-a operat în carnetul de producător unde mi s-a scris și ce sumă voi primi pe cereale. În mod normal, în astfel de cazuri, banii intră în cont în maxim 5 zile de la data când produsele sunt duse la bază.
În cazul de față, au trecut peste 30 de zile și banii nu au intrat. Am luat legătura telefonic aproape zilnic cu reprezentanții firmei care mi-a cumpărat produsele însă nu primesc altceva drept răspuns decât minciuni și amânări de pe o zi pe alta.
Eu am facturi de achitat și depind de acei bani.
În această situație sunt și alți fermieri care și-au vândut producția către această firmă.
În cazul de față unde trebuie să depun plângerea? La poliția Videle pentru că acolo s-a desfășurat tranzacția, la secția de poliție din București de care aparțin, la poliția Constanța pentru că de acolo este firma?
Plângerea se depune întâi la poliție sau pot face direct la Parchet? În cazul în care pot face direct la Parchet intervine aceeași problemă, la care parchet trebuie depusă aceasta?
Ce altă soluție îmi recomandați pentru a-mi recupera banii?

Mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Ultima modificare: Marți, 8 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ammazon , utilizator 09:54, 6 August 2017
Mie imi pare un litigiu civil, pentru savarsirea carei infractiuni considerati ca se fac vinovati?
Eu cred că este înșelăciune.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa cum ati prezentat este vorba de neindeplinirea unor obligatii contractuale.
Și în acest caz cum îmi pot recupera banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie! july_a34 july_a34 Buna ziua! Acum 2 saptamani am dat o comanda pe internet pentru niste perechi de pantofi.....pentru fiecare pereche am platit un avans de 30 ron......deci in ... (vezi toată discuția)
Avans nerambursabil Marinescu1992marinescu Marinescu1992marinescu Buna seara! Am dat comanda de niste produse si mi s a perceput avans. Dupa multe amanari si minciuni, persoana respectiva a spus ca nu mi mai da nimic si nici ... (vezi toată discuția)
Teren agricol evaziune fiscala, inselaciune Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua, Va rog mult de tot sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri la urmatoarele intrebari; In ce conditii legale ar trebui o socitatea agricola sa ... (vezi toată discuția)