avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectare program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectare program vizita

Azi nu am respectat programul de vizita,copilul fiind bolnav ,tatal nu vrea sa inteleaga,acest lucru,i am permis sa vina in vizita si o poate lua urmatorul weekend cand termina tratamentul fata avand otita ,bronsita,tin sa mentionez ca asa am luat o de la tata dupa 11 zile cat a stat la el,febra 38,5,otita ,bronsita ,multumesc
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 11:09, 8 August 2017
Daca aveti acte medicale ar trebui sa inteleaga.
Sau sa vada termometrul.
Bună ziua,

Care este întrebarea?
Care ar fi problema pentru care tatal nu ar putea administra tratamentul copilului?
Daca asa ati luat-o de la el dupa 11 zile de stat, inseamna ca are cateva zile de cand e la dumneavoastra si e pe tratament, nu ar mai trebui sa faca febra si starea copilului ar trebui sa fie simtitor mai buna.
Daca mai are de administrat siropuri sau pastille, o poate face si celalalt parinte. Nu e un motiv solid pentru a impiedica programul de vizita.
Daca e bolnava e ok sa o aduca la dumneavoastra dar nu mai e asa de ok pentru ca dumneavoastra sa o lasati la programul de vizita?
Poate ar trebui sa va reconsideratoi pozitia. Amandoi parintii trebuie sa fie implicati in toate aspectele ce tin de viata unui copil, asta presupune ingrijire cand e bolnav si asa mai departe.
Cred ca ati exagerat in cazul de fata.
Ce conteaza ca a fost la tata 11 zile? Asta nu va da dreptul sa actionati dupa capul dumneavoastra sau asa cum va vine. Sau daca ati respectat programul de vizita de 2 ori considerati ca a 3-a oara aveti dreptul sa-l incalcati?
Vedeti sa nu va treziti ca intarzie si el sa va aduca copilul 5-6 zile pe motiv ca ii administreaza Nurofen.
Daca e bolnava e ok sa o aduca la dumneavoastra dar nu mai e asa de ok pentru ca dumneavoastra sa o lasati la programul de vizita?

NU e ok să ducă copilul bolnav mamei, dacă copilul e bolnav, să facă bine să-l pună pe picioare, nu să fugă de responsabilitate! Adică, după judecata domniei tale, dacă copilul se îmbolnăveşte, îl ducem repede la mama, chiar dacă ar trebui să fie în program cu tata, aşteptăm ca femeia să-l vindece, apoi o luăm de la capăt?
Domnule When, sunteţi medic?
pe motiv ca ii administreaza Nurofen.


Cred ca nu ii administreaza.. aici e problema.
Daca a luat copilul cu otita si bronsita, nu cred ca le- a facut in ulltima zi de vizita, adica in ziua cand a luat mama copilul si nici nu faci dintr-o data bronsita, ci evolueaza din raceala, asa ca mi-e ca tatal a tinut copilul bolnav fara sa il vada un medic.
Daca tatal nu e responsabil, e un motiv pt care sa nu trimita copilul bolnav la vizita, sa nu il ia inapoi cu pneumonie.

Sigur ca programul de vizita trebuie respectat , insa trebuie tinut cont si de imprejurari, fiecare parinte trebuie sa fie intelegator, poate il ia alta data, poate in perioada asta, tatal vede copilul unde locuieste cu mama..

Ultima modificare: Duminică, 6 August 2017
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Nerespectare hotarare judecatoreasca divort utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua. Am si eu urmatoarea intrebarea intr-o situatie delicata: eu si fostul sot am divortat acum cateva luni, stabilindu-se de catre instanta si ... (vezi toată discuția)
Custodie comună, probleme cu programul de vizitare impus de tata. sunt obligată să îi dau copilul când este bolnav? BekaDavid BekaDavid Am doi copii minori si in urma divorțului am custodie comuna cu tatal copiilor nu sunt in relații bune .El vine oricâte ori are chef chiar in fiecare zi ... (vezi toată discuția)
Modificare program de vizita minor petyyyy petyyyy Am divortat si copilul de 5 ani si jumatate este dat spre crestere si educare catre mine. Tatal a obtinut program de vizita de 2 ori pe luna sa il i-a de ... (vezi toată discuția)