avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectare program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectare program vizita

Azi nu am respectat programul de vizita,copilul fiind bolnav ,tatal nu vrea sa inteleaga,acest lucru,i am permis sa vina in vizita si o poate lua urmatorul weekend cand termina tratamentul fata avand otita ,bronsita,tin sa mentionez ca asa am luat o de la tata dupa 11 zile cat a stat la el,febra 38,5,otita ,bronsita ,multumesc
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 11:09, 8 August 2017
When, citiţi postarea userului.Copilul a fost la tata şi l-a adus acasă bolnav, pe cale de consecinţă, nu a ştiut/putut/vrut să rezolve situaţia, ci l-a dus în această stare mamei.
Ce vă face să credeţi că dacă ieri nu a putut, azi va putea? Sau dacă ieri nu a ştiut, azi va şti? Dacă domnul comunică cu doamna aşa cum o faceţi dvs. cu mine, adică "atunci când eu vorbesc cu tine, atunci tu să taci", dacă domnul e atotştiutor ca dvs., nu va accepta ca doamna să-l instruiască cum să administreze tratamentul.
De aceea e preferabil ca copilul să plece sănătos cu tata, în 2 zile , chiar dacă se îmbolnăveşte copilul, boala nu se agravează în aşa hal încât să pericliteze viaţa copilului.
When, citiţi postarea userului.Copilul a fost la tata şi l-a adus acasă bolnav, pe cale de consecinţă, nu a ştiut/putut/vrut să rezolve situaţia, ci l-a dus în această stare mamei.

Asta ati dedus dumneavoastra. Poate nu si-a dat seama ca e asa bolnava tocmai pentru ca pana acum nu a fost lasat sa aiba grija de ea. Poate se terminase programul de vizita si mama a insistat sa aduca copila, habar nu avem de ce a dus-o.
Ce vă face să credeţi că dacă ieri nu a putut, azi va putea? Sau dacă ieri nu a ştiut, azi va şti?

Se numeste raport medical. Lista aia cu medicamente si indicatii cum si cand se ia....din cauza asta. Dooh!

Dacă domnul comunică cu doamna aşa cum o faceţi dvs. cu mine, adică "atunci când eu vorbesc cu tine, atunci tu să taci", dacă domnul e atotştiutor ca dvs., nu va accepta ca doamna să-l instruiască cum să administreze tratamentul.

DACA.........
Presupun insa ca nu o sa aflam....pentru ca nu s-a incercat.
Daca dumneavoastra sunteti barbat??????

De aceea e preferabil ca copilul să plece sănătos cu tata, în 2 zile , chiar dacă se îmbolnăveşte copilul, boala nu se agravează în aşa hal încât să pericliteze viaţa copilului.

Hm.......si chiar ati crescut un copil????????????????????????
Pentru ca un medic v-ar putea da cu lux de amanunte detalii in care o boala poate periclita viata copilului in cateva ore chiar. Poate trece foarte repede la o pneumonie, sau infectie, sau soc anafilactic. Laringita iar poate omori repede un copil mic. Un copil poate pleca dimineata perfect sanatos si sa se intoarca seara foarte bolnav. Orice parinte stie asta . Mai ales unul cu ceva studii medicale. #-o

O fi mers cu scuzele astea pana acum insa nu mai e cazul. Apreciez insa ca va straduiti. Inainte spuneati de un copil in coma, acum ca ar avea viata periclitata.... mai stiti ce sa mai inventati pentru a justifica injustificabilul???????

Ce deducţii logice aveţi.Poate? Poate...? Preupun... Credeţi că toată lumea înghite probabilităţile şi presupunerile dvs.? Vă merge odată, vă merge a doua oară, dar lumea se prinde, adică, aşa cum este o vorbă "îi cade fisa" şi stop-orice trebuie să dovediţi cu acte, nu cu presupuneri şi cu ce credeţi dvs.
Copilul nu a fost lăsat la tata, de aceea nu ştie cum se manifestă boala, deci el, om responsabil, nu a fost niciodată bolnav şi nu ştie cum să procedeze când copilul se manifestă ciudat.De unde avem certitudinea că ştie atunci ce este o scrisoarea medicală?
Da, poate eu chiar sunt bărbat, dar am crescut şi un copil şi ştiu că dacă e îngrijit, copilul se îmbolnăveşte mai rar, mai ales în vacanţă, când nu umblă în colectivitate. :)
Da, when, este incalificabil şi nejustificabil ca un copil bolnav să nu plece din mediul familial când are program de relaţii, când nu vrea sau când se teme că iar va primi pe cocoaşă.Este nejustificabil pentru cei încremeniţi în proiect.
When dragă, nu-i voie să intri pe proprietatea privată, dar când vezi că arde casa, sari gardul şi ajuţi la stingerea focului - aşa ar fi normal.Nu-i voie să loveşti pe altul, dar când el te loveşte, parezi lovitura şi poate îl răneşti.Se cheamă legitima apărare.Trebuie să respecţi hotărârea judecătorească cu programul de vizită a tatălui, dar când tata e şofer pe TIR şi în program, ia adolescenta în cabină şi o plimbă prin parcările patriei, mai bine plăteşti penalităţile şi-i dai un spor de salariu tatălui; şi da, când copilul e bolnav, reţii copilul acasă până se vindecă, apoi poate să plece în câte programe de vizită vrea. Nu de altceva, dar din practică rezultă că vinovatul de serviciu este tot mama dacă copilul e bolnav, chiar dacă a devenit o regulă că în weekendul cu tata, copilul se îmbolnăveşte.De ce? Nu e treaba doamnei să afle, ea să se ocupe de tratamentul copilului în intervalul de la o vizită la alta :)
Ultima modificare: Luni, 7 August 2017
Martonze, utilizator
Martonze, va dati singura de gol...si mai spuneti ca sunteti cadru medical si mama...uuuuuf
Pai tratamentul unui copil nu e cumva....complet diferit fata de al unui adult?
Nu cumva sunt medicamente inoffensive pentru adulti si vatamatoare pentru copii?
Si medicamente folositoare copiilor si complet inutile adultilor?????????
Nu se poate dialoga cu cineva care minte asa cum respira drept urmare o sa incetez sa va mai raspuns. Nu mai e dialog ci pur si simplu va tasneste frustrarea din vene.

A devenit o regula sa se imbolnaveasca la tata??????
Doamne fereste......uite asa ajung sa bat in lemn dupa ce vorbesc cu dumneavoastra.
Si cu atitudinea asta va mai plangeti ca v-a avut copilul de suferit. Pacat de copil....pacat de copil. Nu al dumneavoastra ci asa in general.
Ultima modificare: Marți, 8 August 2017
When, utilizator
Stimata doamna, intrati in dezbateri interminabile si fara sens. Cine a fost primul oul sau gaina. Daca ati facut propuneri si acestea nu au fost primite, va raportati exclusiv la indicatiile medicului. Nici dvs, nici tatal nu sunteti chemati/calificati sa opinati asupra tratamentului. Daca medicul a scris repaus la domiciliu sau la pat, ascultati indicatia medicului si retineti copilul la domiciliu, daca acestea sunt recomandarile. Tratamentul si indicatia medicului nu se negociaza. Altfel, din dezbateri nu mai iesiti si cum o dati nu e bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare hotarare judecatoreasca divort utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua. Am si eu urmatoarea intrebarea intr-o situatie delicata: eu si fostul sot am divortat acum cateva luni, stabilindu-se de catre instanta si ... (vezi toată discuția)
Custodie comună, probleme cu programul de vizitare impus de tata. sunt obligată să îi dau copilul când este bolnav? BekaDavid BekaDavid Am doi copii minori si in urma divorțului am custodie comuna cu tatal copiilor nu sunt in relații bune .El vine oricâte ori are chef chiar in fiecare zi ... (vezi toată discuția)
Modificare program de vizita minor petyyyy petyyyy Am divortat si copilul de 5 ani si jumatate este dat spre crestere si educare catre mine. Tatal a obtinut program de vizita de 2 ori pe luna sa il i-a de ... (vezi toată discuția)